Onze missie

We zijn niet zomaar een schoonmaakbedrijf.

Een revolutie ontketenen, dat is onze missie.  Door de kracht van probiotica in te zetten, bieden wij als schoonmaakpioniers revolutionaire producten aan die baanbrekend en praktisch zijn. Sluit jij je aan bij onze missie?


Hoe wij vernieuwen 

Een efficiëntere schoonmaak

Onze producten zitten bomvol probiotica Dat betekent dat ze tot 7 dagen na de schoonmaak blijven schoonmaken en zuiveren. Ze zijn ook supersimpel in gebruik, vederlicht en compact – de praktische keuze voor een druk huishouden, dus.


Schoonmaak die gezond maakt


Wij nemen het voortouw en bieden innovatieve schoonmaakoplossingen die de gezondheid niet schaden. In traditionele schoonmaakmiddelen zitten vaak agressieve chemische stoffen, terwijl onze schoonmaakmiddelen 100% natuurlijk en veilig zijn. Ze zijn dus een veel veiligere optie voor dagdagelijks gebruik en voor professionele schoonmakers.

Onze producten bouwen aan het microbioom bij jou thuis, en dragen bij tot een gezondere leefruimte zonder allergenen.

Planeetvriendelijke producten

Bij het ontwerpen van onze producten denken wij aan de planeet. Onze probiotica zijn eco-helden, zorgvuldig gekozen voor hun positieve impact op de omgeving. Met ons hervul- en hergebruiksysteem kunnen we wegwerpplastic vermijden en het overbodige transport van water schrappen. Door te werken zonder schadelijke chemische stoffen zorgen we ervoor dat je kunt schoonmaken met een gerust hart, zonder de planeet te schaden. 

Wie zijn wij

Maak kennis met de schoonmaakpioniers.

Als team geloven we in wat we doen. Door in te zetten op duurzaamheid en verantwoord inkopen, leveren wij onze bijdrage aan een betere toekomst voor de volgende generaties. Maar onze inzet voor de mensheid gaat verder dan het milieu. We zetten in op de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze teamleden en streven naar een inclusieve werkplek. Zo moedigen wij innovatie aan. 

De schoonmaakrevolutie

OOK GEZIEN IN:

Gratis verzending vanaf € 45

Voor België, Nederland,
Frankrijk & het VK

DEEL YOKUU MET EEN VRIEND(IN)

En ontvang 30% korting op onze producten (meer info hier!)

1% voor de planeet

Wij doneren een deel van onze inkomsten aan non-profitorganisaties.